Архів новин за 26 Вересня 2017

18:09
Ви впевнені, що побували у всіх цікавих закутках Луцька? Вам здається, що фестивалів у нашому місті занадто багато? Вважаєте сучасну літературу цілковитою профанацією, а поезію звикли тільки читати? Ми готові заперечувати усе, адже ви ніколи не відвідували Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Lutsk.
14:09
Сьогодні в конференц-залі Горохівської районної ради відбулися засідання постійних комісій райради з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів та надзвичайних ситуацій та з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення.
14:09
У Волинській області можуть змінити Перспективний план формування територій громад. Річ у тім, що замість запланованих трьох ОТГ на Горохівщині їх, ймовірно, буде чотири.
13:09
Відтепер, за видачу запрошення із зазначенням дати державної реєстрації шлюбу потрібно заплатити в державну казну.
10:09
Надзвичайно швидко пролетів футбольний місяць у столиці дворового футболу Волині, місті Ківерці, гравці, тренери, вболівальники, мали змогу спостерігати, надзвичайно цікаві баталії, цього разу організатори подарували колективам справжній футбольний драйв, адже колективи грали коловий чемпіонат, таким чином кожна команда зіграла по 10 поєдинків.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024