Увага студентам Горохівщини! «Волвест Груп» запрошує на стажування

31 Жовтня 2016, 14:08
1554

Інвестиційна група «Волвест Груп» оголосила старт проекту для студентів «Крок за кроком до професії», в рамках якого розпочався активний пошук талановитих студентів технічних спеціальностей для стажування у компаніях «Техно Модуль» та PribaltService (входять до складу «Волвест Груп») з перспективою подальшого працевлаштування.

Представники компаній «Техно Модуль» та PribaltService провели ряд зустрічей зі студентами технічних коледжів, училищ та вузів Луцька, на яких презентували свої компанії та види діяльності, специфіку та умови роботи.

В першу чергу компанії запрошують стажуватися за професіями електрика, зварювальника, електромеханіка, електромонтера, автослюсаря. Під час стажування студенти зможуть ознайомитись із професією на практиці, здобути базові професійні навички та отримати перший практичний досвід, - пише Район.Луцьк.

Стажування триватиме від двох до трьох місяців. Щоб стажування не заважало навчальному процесу, його час буде узгоджуватися із кожним кандидатом окремо. За стажером буде закріплений ментор, який буде контролювати та допомагати своєму підопічному протягом усього періоду стажування.

«Часто студенти недооцінюють значення стажування. Адже стажування допомагає студентам не тільки набути практичних і професійних навичок, але й дає можливість стажеру хоча б поверхово дізнатися тонкощі роботи компанії, мати уявлення про зони відповідальності кожного із департаментів і навчитися мислити з фінансовою вигодою для компанії. Тоді кандидат зможе впевнено претендувати на посаду», – розповів генеральний директор ТзОВ «Техномодуль» Тарас Богомазюк.

Важливість стажування відзначає і Анатолій Дорошенко, керівник виробничо-сервісного комплексу PribaltService.

«Я поділяю думку, що стажування варто розглядати як розширену співбесіду на повноцінну роботу. Тобто, стажер має час та можливість продемонструвати свої знання та потенціал, щоб довести, що він – найкращий кандидат на роботу», – ділиться думками Анатолій Дорошенко.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024