Батькам зі складних сімей нагадали про обов'язки перед дітьми

04 Листопада 2016, 09:00
1621

1 листопада служба у справах дітей райдержадміністрації спільно з інспекторами поліції Горохівського ВП ГУНП у Волинській області провела профілактичний рейд на території Вільхівської, Терешківцівської та Рачинської сільських рад.

Під час рейду з усіма батьками була проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, попереджено про правову відповідальність, згідно чинного законодавства, - йдеться на сайті Горохівської РДА.

Наголошено про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині.Служба у справах дітей райдержадміністрації інформує, що ухилення батьків або осіб, що їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх осіб, згідно зі ст.184 Кодексу України про адміністративні порушення, тягне за собою відповідне покарання. Таким чином, згідно із законом, батьки не можуть розглядати виховання дітей як справу, якою вони можуть займатися чи не займатися. Це їхній громадянський і державний обов’язок, за який вони несуть відповідальність.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39