У Горохівському районі утеплюють школи та лікарні

10 Листопада 2016, 12:12
1867

У голови райдержадміністрації Любові Матвєєвої відбулася робоча зустріч із керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністраці.

Під час зустрічі було проаналізовано проаналізовано хід впровадження у бюджетних установах енергозберігаючих технологій. Завідувач сектору розвитку інфраструктури, будівництва та туризму райдержадміністрації Василь Басюк, повідомив, що в населених пунктах району функціонує 2755 світлоточок, рівень оснащеності населених пунктів району світильниками відносно потреби становить 69,8 відсотка, - йдеться на сайті Горохівської РДА.

За 9 місяців 2016 року в бюджетній сфері впроваджено 19 енергозберігаючих заходів на суму  2391,5 тис. грн. Економія паливно-енергетичних ресурсів становить 140,5 т.у.п., вартість зекономлених ПЕР – 771,5 тис. грн. Поточного року в бюджетній сфері ТОВ «Українська теплогенеруюча компанія «ЕСКО-Волинь» встановлено твердопаливний котел Калвіс-400 в газовій котельні Шклинської ЗОШ І-ІІІ ст. Зроблено ремонт теплотраси від котельні центральної районної лікарні до поліклініки.

В опалювальний сезон приміщення поліклініки біде опалюватися від котельні ЦРЛ, що працює на щепі. Блочна газова котельня поліклініки готова до роботи та залишається резервною. Таким чином вдасться зекономити до 40 тис. м.куб. природного газу, що раніше використовувався на опалення поліклініки. Проведено реконструкцію системи опалення Лемешівської ЗОШ І-ІІ ст., заміну теплообмінників  в газових котлах  шкіл с. Вільхівка та смт. Мар’янівка.

Встановлено 58 металопластикових вікон в ЗОШ І-ІІІ ст. м. Берестечко на суму 694,4 тис. грн., 56 металопластикових вікон в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Звиняче, 56 металопластикових вікон в ЗОШ І-ІІ ст. с.Ржищів, 33 металопластикових вікна в ЗОШ І-ІІ ст. с.Лемешів. Також встановлено декілька металопластикових вікон в ЗОШ І-ІІ ст. с. Галичани, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Мерва, амбулаторія сіл Брани, Бужани, Звиняче, Підбереззя. Розпочато реконструкцію  ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 ім. І. Франка м .Горохів з добудовою їдальні та залу для занять хореографією.  

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024