Горохівських господарників привітали зі святом

17 Листопада 2016, 10:55
2231 Джерело: gorokhiv-rayrada.gov.ua

У залі засідань районної ради відбулися урочисті збори, присвячені Дню працівника сільського господарства за участю керівників сільськогосподарських формувань, працівників сільського господарства, ветеранів галузі.

Надзвичайно приязним і величним було це свято, покликане прославити щоденну невтомну сільську працю. Щедрість горохівської землі, дбайливо доглянутої її невтомними господарями, засвідчила багатюща плодами виставка сільськогосподарської продукції, - про це повідомили на сайті Горохівської РДА.

Красувався у залі символом достатку і почесті людським старанням високий коровай. Гарний настрій, чуття єдиної української родини створювали величними піснями та поезією майстри народного мистецтва РНД «Просвіта», вихованці Будинку Дитячої та Юнацької творчості міста Горохова, аматорські колективи району. Промову про самовідданих, працелюбних людей села, їх найкращі цьогоріч в області здобутки виголосив Микола Панасюк, начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації. Простими і щирими словами, з гордістю і повагою до колег він розповів про цьогорічні  сільськогосподарські здобутки. Перевесло вітань і побажань міцного здоров’я, Божого благословення на щедрі врожаї, на достойне життя і щасливе многоліття трудівникам села золотом душевної вдячності оздобили голови райдержадміністрації Любов Матвєєва та районної ради Тарас Щерблюк, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, головний лікар центральної районної лікарні Валерій Коба, начальник відділу культури райдержадміністрації Діна Колесник, голова профспілкового комітету працівників освіти району Євгенія Карп’як та представники районного суду. «

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їх трударів буде належно оціненою. Доземний уклін і щира подяка всім, хто ростить хліб і творить добро на нашій благородній землі», - наголошено у промовах виступаючих. Десятки знаних імен хліборобів прозвучало цього дня, кращі працівники сільськогосподарської ниви отримали відзнаки та грошові винагороди. 







 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024