Оголосили тендер на реконструкцію амбулаторій у Горохівському районі

25 Листопада 2016, 13:09
1527

У Волинській області 22 листопада оголосили тендер на реконструкцію та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. До переліку, що належить до першої фази робіт, належить 31 об’єкт.

до Волинської обласної державної адміністрації надійшли пропозиції від влади районів. У документах – аргументація, чому саме приміщення, що розташовані на їхніх територіях, мають реконструюватися або ремонтуватися, - про це йдекться на сайті Волинської ОДА.

В ОДА, ознайомившись із листами, виокремили 31 об’єкт для першої фази робіт. І тоді на місцях взялися за виготовлення проектно-кошторисної документації (ПКД) щодо кожного з них. Етап розробки та погодження ПКД тривав до червня 2016-го. Лише після отримання позитивних висновків державної експертизи проекти були затверджені в установленому порядку та передані в управління капітального будівництва ВОДА.

Нагадуємо, що до першої фази будівництва внесений 31 об’єкт по всій Волині, зокрема у Володимир-Волинському, Горохівському, Іваничівському, Камінь-Каширському, Ковельському, Луцькому, Любешівському, Любомльському, Маневицькому, Ратнівському, Рожищенському, Турійському районах, містах Володимирі-Волинському, Нововолинську, Ковелі, Луцьку.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024