У Мар’янівці рятувальники витягли із замету автомобіль

07 Грудня 2016, 15:18
Фото ілюстративне 1790
Фото ілюстративне

Рятувальники за добу витягли з кюветів 7 автомобілів. Один з автомобілів потрапив у замет у селищі Мар’янівка Горохівського району.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

6 грудня на пункт зв’язку служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Грибовиця Іваничівського району під час руху занесло маршрутний автобус. На місце пригоди прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №18, які за допомогою спеціального рятувального автомобіля здійснили буксирування маршрутного автобуса із засніженого узбіччя на проїжджу частину.

О 12:17 в селі Білостік Локачинського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок погіршання погодних умов та утворення на дорогах ожеледиці трапилося зіткнення автомобіля та автобусу. Для виконання аварійно-рятувальних робіт на місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Луцька. За допомогою буксирувального тросу вони витягнули з проїжджої частини дороги автомобіль на проїжджу частину.

О 14:20 в селі Веселе у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль. На допомогу прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Луцька, які за допомогою буксируваного тросу витягли авто на проїжджу частину.

О 15:33 у селі Войнин Локачинського району підрозділом ДСНС здійснено буксирування автомобіля, що не зміг виїхати зі снігового замету самостійно. В автомобілі знаходилась людина, яка їхала на діалез.

О 20:35 у селищі Мар’янівка Горохівського району співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №9 за допомогою тросу дістали автівку зі снігового замету.

Також о 21:15 в селі Пнівне Камінь-Каширського району через погіршення погодних умов у сніговий замет потрапив автомобіль, який вибуксирували на проїжджу частину працівники Державної пожежно-рятувальної частини №8.

Того ж дня о 22:38 в селі Смолигів Луцького району рятувальники вивільнили з кювету легковий автомобіль.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024