Дорогу від Луцька до Горохова освітили на 25%

08 Грудня 2016, 13:56
1821

Відбулася чергова нарада щодо питань реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів-Луцьк.

Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Серед присутніх – перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов, директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло Леміщак, начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак та його заступник Ншан Антонян, а також підрядник. Головне питання, яке обговорювали, – план завершення всіх поточних робіт відповідної ділянки дороги.

Як повідомив Іван Мирка, який днями здійснив робочу поїздку дорогою Луцьк-Львів, на ділянці працюють грейдери та інша очисна техніка, продовжують встановлювати бар’єрні огородження. Що ж до освітлення, то виконано практично 25 % із запланованих робіт, встановлено третину стовпів. Погода, звичайно, вносить свої корективи, але поки що роботи виконують в межах встановленого графіку.

Під час проведення наради стало відомо, що Департамент інфраструктури та туризму облдержадміністрації готує лист Укрзалізниці щодо забезпечення рухомим складом протягом грудня 2016 – 2017 років у кількості 30 напіввагонів щодня для перевезення сипучих матеріалів, необхідних для ремонту доріг вже у наступному році.

Окрім того, завершується доопрацьовувати меморандуму щодо відповідальності вантажовідправника. Проблемним питанням залишається сума, яку вони повинні інвестувати в ремонт доріг вже з 2017 року. На наступній нараді планується обговорити: меморандум, завершення роботи з облаштування дорожнього освітлення, установка дорожніх знаків, а також звіт по встановленню та облаштуванню зупинок в Горохівському та Луцькому районах.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024