У Горохівському районі через ожеледь діти пропустили день навчання у школах

09 Грудня 2016, 13:45
1458

Про це повідомляє інтернет-видання Волинський інформаційний портал.

На її переконання, надзвичайної ситуації щодо довезення дітей до шкіл не було. Утім, у деяких районах прийняли рішення вранці не пускати шкільні автобуси у рейси задля безпеки дітей. А питання тримали на контролі до того часу, поки вже після уроків учнів автобусами не забрали зі школи. Адже, незважаючи на те, чи завозили дітей автобусами до школи вранці, по обіді у всіх районах прийняли рішення пустити автобуси, аби вони порозвозили школярів додому.

Тож, зокрема, вранці не виїхав один автобус із чотирьох у Володимир-Волинському районі, не виїжджали всі шкільні автобуси Ковельського, Горохівського районів та майже всі Маневицького. У Луцькому районі зранку не виїхав один автобус із усіх, у Любешівському – два з восьми, у Локачинському – чотири не виїжджали, два курсували.

До того ж, для прикладу, у Камінь-Каширському районі дітей виїхали довозити всі шкільні автобуси, щоправда дещо із запізненням. За словами начальника районного відділу освіти Віктора Пася, деяких школярів привезли приблизно о 10-ій годині. Утім, на такі запізнення учителі не зважали. Адже водіям наголосили, аби вони насамперед подбали про безпеку дітей, а не про вчасне прибуття у школу.

У Любомльському, Шацькому та Старовижівському районах у рейси вранці виїхали всі шкільні автобуси. До слова, у Старій Вижві пізніше розпочали уроки, аби всі змогли доїхати.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39