Свобода назвала бюджет Горохівської районної ради на 2017 рік дефіцитним

26 Грудня 2016, 14:34
1575

Горохівські свободівці не підтримали бюджет Горохівського району на 2017 рік під час останнього пенарного засідання сесії Горохівської районної ради.

Про це представники ВО «Свобода» Горохівского району написали у мережі Фейсбук.

У дописі йдеться: 

«1.Дефіцит цього проекту бюджету складає 1млн 960 тис грн по освіті і 7 млн 300 тис. грн по медицині, тому за «дефіцитний» бюджет ми НЕ ГОЛОСУВАЛИ, адже в подальшому це стане приводом для чергової «оптимізації» чи ліквідації закладів освіти, медицини та культури і скорочення працівників чи їх ставок в цих галузях.

2. В такому вигляді і з такими розрахунками він обмежує можливості спрямування коштів місцевого бюджету на розвиток громади. Ми не могли підтримати рішення про місцевий бюджет, який враховує урядові зміни щодо передачі на фінансування за кошти місцевих бюджетів комунальні послуги та енергоносії установ охорони здоров’я та утримання установ загальної освіти.

3. А скільки коштів в цьому проекті бюджету закладено в бюджет розвитку Горохівського району? Аж 50 000.00 грн. Також в запропонованому проекті бюджету ми не бачимо закладені кошти на ремонти доріг, на виконання різних програм, які депутати ради затверджували цього року та багато іншого.

Отже: за дифіцит в проекті бюджету в 9 млн грн, за скорочення людей чи їх ставок та, так би мовити, оптимізацію районних структур ми не голосували, оскільки вважаємо цей проект бюджету, поданий адміністрацією, антисоціальним, дефіцитним та застійним в галузі розвитку Горохівського району.

У висновку, бюджет Горохівської районної ради прийнято і підтримано одноголосно усіма фракціями районної ради, окрім фракції ВО "Свобода».

 

Коментарі
27 Грудня 2016, 11:30
ото ДА!
27 Грудня 2016, 14:57
А звідки взяти кошти. У деклараціях свободівців-бізнеесменів 30-40 тисяч доходів, а одне авто - майже мільйон. І по закордонах відпочивають. У тюрмі в європі давно б сиділи. І ще морди відкривають. Непотріб
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024