У «Нашому краї» в Горохові роздають телефони та подарунки. ФОТО

02 Січня 2017, 12:17
3503

Магазин «Наш край» вирішив привітати своїх покупців. 31 грудня, за кілька годин до новорічного рубежу, відбувся розіграш святкових подарунків.

Покупці, які придбали товар у «Нашому краї» на свята, стали учасниками розіграшу по щасливих чеках. Кожен чек мінімум на 200 гривень брав участь у новорічної лотереї.

Директор магазину «Наш край» Валентин Вітюк розповів - така акція вже традиційна. Проводять її не лише на Новий рік, а й на інші свята. Кожного разу головний приз – це телефон:

«Акція проводиться не в перший раз. Ми подібне робимо мабуть раз десятий. Цього разу призів було 36. Починаючи від новорічних подарунків і закінчуючи мобільним телефоном. Тобто ми кожного разу стараємося охопити якомога більше людей. Цього разу взяло участь більше 1000 покупців».




 

Подібні акції не припиняють навіть  попри загальну економічну кризу. Власниця «Нашого краю» у Горохові Ольга Дудар зазначила:

«Ми стали заручниками своїх традицій. От як з першого року існування магазину ми започаткували традицію, що в кожній лотереї повинен бути телефон, то зараз і відступити ми від цього вже не можемо».

Валентин Вітюк розповів, що люди вже знають, що у «Нашому краї» можна вигравати подарунки, проте щоразу радіють як вперше.

Вікторія Лотоцька, колишня працівниця магазину. Цього разу прийшла як покупець і їй дістався виграш.

«Враження дуже файні. Ми теж колись тут роздавали подарунки. Люди завжди були задоволені і я теж дуже рада. Бажаю цьому магазину процвітання, багатих клієнтів і частіших лотерей», - зазначила дівчина.

Ігор Натанчук виграв аж три подарунки. Каже, що постійний клієнт, тому його чеків було вдосталь.


«Я раніше уже вигравав. Перший раз як мені зателефонували, що виграв не повірив. Бажаю, щоб магазин напрацювався до того, щоб на призи Тойоти роздавали»,- зазначив чоловік.



1


 

Коментарі
03 Січня 2017, 10:10
Класний магазин!!!
04 Січня 2017, 15:33
І персонал дуже приємний та привітний)
04 Січня 2017, 18:31
Завжди приємно в магазині!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром