Древній Горохів на старих світлинах

05 Січня 2017, 15:43
6780

В інтернеті продовжують з’являтися унікальні світлини древнього Горохова.

Світлини древнього Горохова опубліковані в інтернет-спільноті «Горохів та Горохівчани».








 

 

Коментарі
05 Січня 2017, 19:39
гарні фото хочеться таких більше і з історією цих споруд
06 Січня 2017, 17:19
Історію та більше фото треба шукати на інших сайтах, або в групах соцмережпро Горохів. На цьому сайті тільки копіюють те що і так є в вільному доступі в інтернеті.
06 Січня 2017, 17:30
Я б так не сказав! Є багато такого про що раніше не писали! Сайт ще молодий, а район свіжий "непрощупаний"! Удачі колективу!
06 Січня 2017, 21:16
Наш краєзнавчий, культурно-історичний проект "Горохів та горохівчани" існує вже давно, але до сьогоднішнього часу жодне з волинських видань ніколи не згадувало про нашу спільноту :( Напевно людям цікавіше читати про політичні баталії, націоналізацію банків і про пяних дибоширів... А історія рідного краю їх мало цікавить :( ВЕЛИКЕ СПАСИБІ інформаційному порталу "Район Горохів" за підтримку нашої спільноти! Проект «Горохів та горохівчани» завжди відкритий до спілкування. Вітаємо перепости наших публікацій, фото та завжди раді зустрічі з вами на нашій сторінці у соціальній мережі Facebook!
06 Січня 2017, 21:21
Тривалий час Горохівчани не мали свого культурно-історичного проекту. Про район можна також взнати на інших сайтах міста Горохова. Але ця інформація, або обмежена напрямками чи обсягом, не достатньо інформативна, як правило не носить просвітницького характеру, на них недостатньо історичних матеріалів, авторських публікацій про край.<br/>Ми вирішили виправити становище і створити спільноту нашого краю. Мета – зробити свій внесок у збереження цієї прекрасної землі і величної природи, розповісти про минуле і культурне сьогодення краю. Спільнота також буде нести і просвітницьку функцію.<br/>Наша спільнота не має обмежень за обсягом інформації, на неї не впливають владні структури, вона відкрита для публікацій матеріалів і статей будь яких авторів, якщо ці матеріали і статті можуть бути цікавими для відвідувачів спільноти.<br/>Ми бажаємо, щоб всі вихідці з Горохова, де б вони не перебували, завжди могли знайти інформацію про землю, в якій знаходяться їх корені. В спільноті також буде чимало інформації цікавої для всіх мешканців Горохівського району а може і не лише для них...
04 Березня 2017, 02:26
&quot;Горохів та Горохівчани&quot; це спільнота належить &quot;Горохів - моє місто&quot;? На фото пише &quot;Горохів - моє місто&quot; а вказується &quot;&quot;Горохів та Горохівчани
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024