На Горохівщині вшанували пам’ять загиблого атовця

07 Січня 2017, 10:35
1891

У Христовоздвиженському храмі відбулася панахида в річницю смерті місцевого жителя Панахида у річницю смерті воїна Володимира Павлюка.

4 січня 2017 року виповнилося  рік із дня смерті воїна Володимира Павлюка, - про це йдеться на сайті храму.

Він  відстоював, у зоні АТО Незалежність і соборність України, і там, під час ротації, внаслідок серцевого нападу, зупинилось його земне життя.  Поховали Героя 8 січня. Чин похорону очолив речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, якому співслужили клірики Горохівського благочиння, диякон Тарас Футрук.
11 травня 2016 року воїну Володимиру освятили пам’ятну дошку на місцевій школі. Його ім’я разом із іменами сотень українських героїв увійшло до “Книги пам’яті”, воно викарбуване на меморіальній дошці на Театральному майдані Луцька. Сиротою залишилася дочка Володимира Павлюка Маша, сумують за чоловіком його дружина, мати, сестра, брат…
1 січня 2017 року за спокій душі приснопам’ятного воїна Володимира настоятель Хрестовоздвиженського храму села Ощів священик Роман Світлик звершив заупокійну Літію. Молилося за спочинок та Царство Небесне Героя майже усе село. Духовний наставник звернувся до усіх із проповіддю, у якій висловив надію, що в Україні нарешті настане мир і спокій: «Ми молимося і просимо у Господа, щоби він не залишив нас і нашу державу у складні часи. Молімося, щоб уже поветалися до матерів сини, до дружин – чоловіки, до дітей – батьки. Вклоняюся спочилому воїну Володимиру. Вічна йому пам’ять!»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024