На Горохівщині відкрили три оновлені дільничні пункти

10 Січня 2017, 18:07
2858

Начальник головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига здійснив робочу поїздку в Горохівський район, де взяв участь у відкритті оновлених дільничних пунктів поліції в Угринові, Мар’янівці та територіальної поліцейської дільниці в Берестечку.

Начальник головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига здійснив робочу поїздку в Горохівський район, де взяв участь у відкритті оновлених дільничних пунктів поліції в Угринові, Мар’янівці та територіальної поліцейської дільниці в Берестечку.

Зокрема, в селищі Мар’янівка відкрили дільничний пункт поліції, де в одному будинку дільничний офіцер поліції житиме та працюватиме. За основу волинським поліцейським послугував досвід американських колег, - про це повідомили у  прес-службі волинської поліції.

До адміністративної дільниці, яку обслуговує 28-річний офіцер поліції Ігор Мельничук відносять 19 населених пунктів. На цій території мешкає понад 11 тисяч жителів. Раніше поліцейському доводилося добиратися до ввірених йому сіл із райцентру Горохів, де він із родиною знімав житло. Тепер офіцер разом із дружиною Марією та сином житиме в селищі Мар’янівка. Йому надали трикімнатне помешкання в будинку в якому розміщені й службові приміщення дільничного пункту поліції.

 

«Не доведеться витрачати час на дорогу. Житиму в Мар’янівці, яка є одним із найбільших населених пунктів моєї адміністративної дільниці. Зможу значно оперативніше відгукуватися на звернення громадян. У моєму розпорядженні є також службовий автомобіль, належна оргтехніка», – пояснює Ігор Мельничук.

 

Відновлення дільничного пункту поліції та облаштування житла для дільничного офіцера поліції в Мар’янівці стало можливим завдяки співпраці поліцейських із органами місцевого самоврядування, районною державною адміністрацією. Вагому допомогу в проведенні ремонту будівлі надало приватне підприємство «Агро-Експрес-Сервіс», яке відроджує в селищі цукрозавод. Районна влада передала дільничному пункту поліції комплект оргтехніки.

«Завдячуючи місцевій громаді, органам державної влади, приватному бізнесу проведено капітальний ремонт приміщень, створено всі належні умови, аби поліцейські належно несли службу й забезпечували правопорядок на належному рівні. Задоволений, що є взаємне порозуміння, співпраця. Переконаний, спільними зусиллями зможемо втілити в життя започатковані реформ, наблизити поліцейських до громади, забезпечити правопорядок і здобути довіру людей до поліції», – зазначив керівник волинської поліції Петро Шпига.

 

Цього ж дня розпочали роботу в оновлених приміщеннях дільничний пункт поліції в Угринові та територіальна поліцейська дільниця в Берестечку. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь начальник Горохівського відділу поліції Сергій Поторась, депутат Волинської обласної ради Андрій Турак, голова Горохівської райради Тарас Щерблюк, голова Горохівської райдержадміністрації Любов Матвєєва, міський голова Горохова Віктор Годик, Марянівській селищний голова Микола Климчук, міський голова Берестечка Валентина Залевська.

Довідково: Обласною радою затверджено програму профілактики правопорушень на 2016-2020 рр. в рамках якої торік вже виділено 695 тис. грн. на забезпечення роботи груп реагування патрульної поліції, лінії екстреного виклику поліції «102» та впровадження системи відео нагляду на вулицях Луцька. Відповідні програми профілактики правопорушень ухвалили й інші органи місцевого самоврядування.










 

Коментарі
11 Січня 2017, 01:39
Молодці що відновили ці пункти. Вони дуже потрібні у районі!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39