У Горохові піднімуться тарифи

03 Лютого 2017, 14:20
Віктор Годик 3895
Віктор Годик

Піднімуться ціни на послуги збору, вивезення та складування твердих побутових відходів.

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету Горохівської міської ради, 31 січня.

Під час розрахунку тарифів враховували  середньомісячні витрати з оплати праці, відрахування соціальних внесків, матеріальні витрати на рік, діючі ціни на паливно-енергетичні та матеріальні ресурси, накладні витрати й обов’язкові платежі.

Рішення про затвердження скоригованих тарифів на послуги з збору, вивезення та складування ТПВ
Рішення про затвердження скоригованих тарифів на послуги з збору, вивезення та складування ТПВ

 

У своєму зверненні до жителів міста Віктор Годик, горохівський міський голова говорить, що кожна людина повинна зробити свій невеликий, але дуже вагомий внесок для збереження навколишнього природного середовища, бо берегти чисте місто потрібно в першу чергу для своїх дітей та внуків.

«На жаль, в економічне обґрунтування тарифів не можна включити людський фактор, який полягає в тому, що послугами користуються всі, а сплачують… Наприклад, договір на вивезення сміття з комунальним підприємством ТзОВ «Еталон» уклали лише половина домогосподарств нашого міста. Але ж чистота - чи не найголовніший атрибут кожного населеного пункту.  Горохів одна спільна, велика оселя для всіх його мешканців, чистота якої починається із сумлінного ставлення  мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальних служб, міської влади» - зазначає міський голова.

Також, на засіданні встановили тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. 

1
Рішення про встановлення  коригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення
Рішення про встановлення коригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення

 

Коментарі
04 Лютого 2017, 01:52
Шановні прихожани не купуйте у циган на ринку саморобні ікони.Вони виготовлені в кустарних домашніх умовах і звичайно не освячені.А тому окрім проблем та негараздів вам нічого не принесуть.Купуйте ікони тільки в храмах.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024