Мар’янівка: завершили капітальний ремонт приміщення гуртожитку

08 Лютого 2017, 19:30
1870

На робочих зустрічах з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації проаналізували діяльність підприємств Горохівського району. Засідання відбулись 8 лютого.

Про це йдеться на офіційному сайті Горохівської РДА.

Віктор Яремчук, заступник начальника регіонального розвитку райдержадміністрації розповів, що на території району  є 6 промислових підприємств: товариство з обмеженою відповідальністю «Пода-Волинь», приватні підприємства «Люкс», «Вікторія ГОЛД» і «Злагода», товариства з обмеженою відповідальністю «Горсталь» та приватно-орендне сільськогосподарське підприємство імені Тараса Шевченка

На промислових підприємствах району за одинадцять місяців 2016 року реалізовано продукції в діючих цінах на суму 49,3 млн. грн.

Зменшення реалізації продукції відбулося через приватне підприємство «Рачинм’ясопром», яке змінило юридичну адресу. По інших підприємствах відбувається нарощування промислової продукції, за виключенням ПП «Люкс».

Найбільші об’єми продукції зафіксовано у ПОСП імені Шевченка,  ТЗОВ «Пода-Волинь» і  ТЗОВ «Горсталь» - 8633 тис. грн.

Підприємство «Агро-Експрес-Сервіс», що зареєстроване  на Рівненщині, завершило капітальний ремонт приміщення гуртожитку в селищі Мар’янівка  і продовжує підготовчі роботи по відновленню виробничих потужностей цукрового заводу.

Крім того, Майновий комплекс Горохівського цукрового заводу має нового власника, генеральним директором став Василь Муха.

З поміж іншого, посадовці обговорили стан справ щодо реалізації в районі державної політики у сфері соціальної підтримки населення, зокрема  учасників АТО, членів їх сімей та інвалідів. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024