У Миркові та Лемешеві перевірили сільські ради

09 Лютого 2017, 18:50
1472

Відбулася робоча нарада по підсумках проведеної перевірки щодо дотримання вимог чинного законодавства та Інструкції з діловодства у Мирківській та Лемешівській сільських радах.

Звернули увагу на стан організаційної та кадрової роботи, організацію контролю, ведення військового обліку та бронювання,  роботи зі зверненнями громадян.

Про це йдеться на офіційному сайті Горохівської РДА.

За словами Світлани Осоховської, начальника відділу аналітичної організаційної роботи та планування, стан організаційної роботи виконавчих комітетів Мирківської та Лемешівської сільських рад є достатнім для ефективної реалізації практичних завдань вищих органів.

Документи у сільських радах реєструються в  електронній  системі  документообігу АSKOD та в журнальній формі.  Це здійснюється для того, щоб забезпечити облік, контроль за виконанням і оперативне використання наявної інформації.

В сільських радах на належному рівні заповнюють, подають та зберігають  декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру. Не має проблем і з військовим обліком.

Реєстрація особистого прийому ведеться за інструкцією діловодства за зверненнями громадян. При реєстрації звернень дотримуються усіх реквізитів, а саме вказують соціальний стан заявника й адресу.

Письмові звернення у Мирківську сільську раду не надходили, у Лемешівській сільській раді зареєстровано 16 письмових звернень. Також у сільських радах працює електронна програма «Звернення громадян» нового зразка, через яку і ведеться реєстрація пропозицій, заяв та скарг, контроль за термінами їх розгляду.

У ході перевірки працівникам сільських рад була надана методична, консультативна та правова допомога.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024