У Мерві виспівували в новенькі мікрофони

20 Лютого 2017, 14:03
2075 Джерело: Ірина Кудря у Facebook

На днях, у школі села Мерва відбулось свято-презентація підсумок роботи над проектом «Талановиті зірочки». Захід проходив у рамках Програми розвитку територіальних громад Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Проектна робота носила корисний та цікавий характер. Головна умова проекту – співфінансування.

«Переконати Фонд у доцільності проекту «Талановиті зірочки» було не важко, адже у нас є результати, досягнення, є талановиті діти, їх потрібно лише підтримати!» - говорять у школі.

Проектну пропозицію шкільний колетив сформулював наступним чином: вирішення проблеми відсутності в школі села Мерва необхідного музичного обладнання для якісного функціонування гуртків та факультативів, підготовки до концертів та конкурсів, проведення загальношкільних свят, заходів для місцевої громади.

Разом з учительським ансамблем «Берегиня» юні артисти Мервенської школи є постійними учасниками всіх святкових концертів. Талановиті креативні діти неодноразово ставали призерами районних, обласних та Всеукраїнських конкурсів. А відсутність необхідного музичного обладнання створює проблеми, знижує якість роботи й негативно впливає на зацікавленість дітей до творчого самовираження та активної громадської діяльності.

Зібралась ініціативна група однодумців, робота закипіла! Найактивнішими виявилися самі учні, вони збирали підписи під зверненням громади, переконували жителів сіл у доцільності і результативності співпраці з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Коли підрахували голоси  - із очікуваних хоча б 100 підписів нарахували 502!

Нове сучасне музичне обладнання в школі - результат спільних зусиль фонду, усіх спонсорів, батьків школярів, колективу школи, підприємців сіл Кутрів, Мерва, Буркачі і усіх небайдужих жителів сіл, які долучилися до збору коштів.

На святі лунали слова вдячності та щирі побажання. Діти зачаровували співом у новенькі мікрофони, тішились якісному звуку, що лунав із нових колонок. Радості школярів не було меж, адже на них, як на справжніх співаків, були направлені камери Волинського телебачення.

Підсумок роботи над проектом вилився у свято дитинства і добра!



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024