У районі змагались тенісисти

21 Лютого 2017, 18:13
2121

Відбувся чемпіонат району з настільного тенісу присвячений Дню Героїв Небесної Сотні.  Змагання пройшли 19 лютого, в спортивному залі КДЮСШ імені О.Баламута за сприяння районної організації ВФСТ «Колос» та відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

У чемпіонаті взяли участь представники 10 населених пунктів району. Серед них були: Горохів, Мар’янівка, Скобелка, Шклинь, Мирне, Пустомити, Підбереззя, Холонів, Пірванче і  Сільце.

Учасники боролися за звання найсильнішого тенісиста в трьох вікових категоріях: до 18 років, 19 - 40 років, 41 рік і старші. 

У категорії до 18 років  чемпіоном став Іван Головченко з Підбереззя, срібним призером – Дмитро Бабюк з Мар’янівки, а бронзовим призером став  – Богдан Макарчук із Скобелки.

Серед учасників в категорії  19-40 років впевнено переміг горохівчанин Сергій Лозовик,срібну нагороду здобула – жителька села Сільце Тетяна Янюк, Віталій Типа з Мирного у напруженій боротьбі виборов третє місце.

У змаганнях серед учасників в категорії 41 і старші вдалу гру продемонстрував Олександр Осоховський з Мар’янівки, чоловік не програв жодному супернику і здобув перемогу, друге місце у Миколи Маціюка з Борочич, третє місце зайняв найстарший учасник чемпіонату Петро Голдованський з Горохова.

Всіх учасників змагань нагородили медалями та грамотами районної організації ВФСТ «Колос». Нагородження проводили: Віктор Годик – Горохівський міський голова, Галина Прик – голова районної організації ВФСТ «Колос», Оксана Лавренюк – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Микола Лозовик – головний суддя змагань.

.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024