П’ять причин розмістити свою рекламу на Район.Горохів

06 Серпня 2017, 13:06
1506

Як банери, новини, статті на нашому виданні допомагають зробити ваш бізнес успішним.

Є кілька причин задуматися над розміщенням реклами на сайті Район.Горохів

1. Про вас дізнаються.

Район.Горохів щодня відвідує в середньому 1 тисяча унікальних користувачів. За січень 2017 року лічильники зафіксували 15 тисяч відвідувачів. Тож на вашу рекламу обов’язково зверне увагу цільова аудиторія. Крім того, ваша реклама буде поширена на сторінках видання у соцмережах.

2. Реклама в Інтернеті вічна.

Існує міф, що текст, який розміщений на новинному сайті люди бачать лише один день (у кращому випадку). Але насправді це не так. Уся інформація, що потрапила в мережу залишається там назавжди. Навіть, якщо її знімуть з сайту, залишається кеш-версія публікації.

3. Про вас «нагуглять»

Найчастіше шукають інформацію за допомогою Google. Як свідчать численні дослідження поведінки інтернет-користувачів, люди переглядають в основному перші кілька посилань. У кращому випадку – перші три сторінки. Якщо ви розмістите інформацію про свій товар чи послугу на сайті Район.Горохів, то автоматично потрапляєте на перші сторінки у Google. Не вірите? А спробуйте загуглити слово «Горохів»!

4. Наше видання зробить популярним ваш сайт

Реклама у виданні може бути текстова і банерна. Але обидва типи містять посилання на ваші веб-сторінки, що зробить вас відомими (див. пункт 1) і вас буде легше нагуглити (див. пункт 3).

5. Реклама у нас – це вигідно

Собівартість виготовлення реклами в інтернет-виданні є найнижчою з усіх типів (телевізійна, зовнішня тощо). Так само найнижче вартує розміщення реклами на сайті у порівняні  в з іншими ЗМІ (телебачення, радіо, друк тощо). І головне, що результат (кількість кліків, показів тощо) можна відстежити за допомогою різноманітних інструментів.

Принципи, яких дотримується редакція видання Район.Горохів у сфері реклами:

  1. Чесність. Рекламні матеріали у виданні Район.Горохів марковані у спосіб розміщення тегу Реклама ( в кінці публікації).
  2. Прозорість. Оплата здійснюється офіційно по перерахунку.
  3. Якість. Графічна і текстова реклама, яку виготовляє редакція Район.Горохів є естетичною, цікавою і ефективною.

З питань розміщення реклами звертайтеся:

Тел.. 0661293400

E-mail: [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024