Мар'янівка: у дитсадку панує комфорт і тепло

24 Лютого 2017, 13:45
2722 Джерело: Сайт Горохівської Районної Ради

Нещодавно, завершили реалізацію проекту Мар’янівської селищної ради «Проведення важливих енергозберігаючих заходів в ДНЗ «Дзвіночок» смт. Мар’янівка».

Його впровадження стало можливим завдяки плідній співпраці районної і селищної рад. 

Остаточному рішенню посприяла перемога в обласному конкурсі місцевих ініціатив, який проводився у минулому, 2016 році.

Загальний бюджет проекту склав 308 тисяч гривень. По 100 тисяч гривень залучили з обласного і районного бюджетів. 92 тисячі 600 гривень внесла селищна рада і 15 тисяч 400 гривень зібрав батьківським комітет дитячого садочка.

Головною метою проекту було: підвищити рівень енергозбереження і забезпечити відповідний температурний режиму у холодну пору року в дошкільному навчальному закладі та початковій школі смт. Мар’янівка.

Для того, щоб досягнути бажаного Мар'янівска селищна рада залучила грантові кошти, отримала співфінансування від районної ради і батьківського комітету й  провела реконструкцію системи опалення.

Переконалися у цьому також Голова райдержадміністрації Любов Матвєєва, заступник голови районної ради Віталій Клемба, а також головний спеціаліст фінансово-господарського відділу районної ради Валентин Фищук. Минуло тижня посадовці побували в Дитячому Навчальному Закладі «Дзвіночок».

Про комфорт, затишок і тепло, які отримали в результаті впровадження проекту, засвідчили усміхнені обличчя дітлахів – вихованців садочка та учнів початкової школи селища. Тепер діти займаються у своїх групах і класах, де температура становить не менше 18-20 градусів.

Отож, у Мар'янівці зробили хорошу справу. Працівники закладу бажають керівництву, зокрема голові Миколі Климчуку, й надалі продовжувати роботу над корисними для місцевої громади проектами.











Коментарі
24 Лютого 2017, 17:25
Падарок картина-СУПЕР
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024