Вивчали потреби роботодавців у Мирківській та Підберезівській сільрадах

14 Березня 2017, 20:21
1689

На днях, відбулись зустрічі з роботодавцями та соціальними партнерами на території Мирківської та Підберезівської сільських рад. 

Виїзні прийоми здійснили  Ірина Рабінська - директор Горохівського районного центру зайнятості, Михайло Козак - начальник відділу взаємодії з роботодавцями та Тетяна Янюк - провідний фахівець з питань зайнятості. 

Із Степаном Сайкевичем, керівником СФГ «Зоря», було досягнули домовленості: залучать 22 безробітних осіб на роботи тимчасового характеру в березні місяці та організацію стажування на робочому місці, 6 трактористів та 2 водії. Потреба в підсобному робітнику на господарстві виникне з початком весняно-польових робіт, підбір якого забезпечить центр зайнятості.

Анатолій Гнатів, голова ФГ «Віладіна», заявив про актуальну вакансію водія автотранспортних засобів, оскільки підприємство займається вантажними перевезеннями. Десятьом особам підприємство надасть тимчасові робочі місця в травні місяці на підсобні роботи сільськогосподарського характеру.

Питання організації громадських робіт обговорили з Підберезівським сільським головою Віктором Коритком. Бюджет ради дозволяє передбачити кошти на паритетних умовах для робіт по благоустрою. Це буде прийнято під час чергової сесії.

Фахівець з профорієнтації Тетяна Янюк під час виїзду провела з учнями шкіл сіл Мирків та Підбереззя цікаві заняття «Професії майбутнього» в рамках квесту «Твій вибір».

Підлітки активно дискутували щодо важливості правильного вибору сфери професійної діяльності, тому завдання служби зайнятості – допомогти їм розібратися у розмаїтті професій, своїх вподобаннях та природних здібностях.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024