Берестечко: 15-річна учениця вже вирізала на руці «синього кита»

16 Березня 2017, 10:01
7575

Жахлива гра, яка не лише руйнує свідомість наших дітей, а й своїми звірячими правилами спонукає їх до самогубства, «припливла» по соціальних мережах і на Горохівщину.

Цими днями жертвою «Синього кита» могла стати першокурсниця Берестечківського ПТУ-27. За попередніми даними, 15-річна лучанка дійшла до 38 рівня, отже, від самогубства її віддаляли лише 12 кроків, тобто – 12 днів. Пише газета «Волинь».

На щастя, Ніну (ім’я змінено з етичних міркувань) вдалося врятувати завдяки уважності вчительки-куратора групи, яка своєю підозрою поділилася з батьками учениці.

Щоб з’ясувати мотиви вступу у смертельну гру і попередити біду, дівчину негайно запросила до відвертого діалогу старший інспектор ювенальної превенції Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області лейтенант поліції Сніжана Лапків.

Щоправда,  Ніна віднікувалася від намірів покінчити з життям, але не заперечувала, що була у грі. Казала, що вийшла з неї приблизно на 20 рівні, а при поверхневому огляді на зап’ясті лівої руки дорослі виявили порізи у вигляді кита. Вирізати його на тілі – обов’язкове задання координаторів групи «Синій кит».

Ще один тривожний сигнал про подібну небезпеку до горохівських правоохоронців надійшов від учня з однієї шкіл району. 15-річний хлопець-молодець застерігав, що зі «Синім китом» на початковому рівні «грається» 11-річна школярка. Під час спілкування зі Сніжаною Лапків дівча заперечило цю інформацію, але диму без вогню не буває.

Працівники Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області наперед вдячні уважним освітянам, їх вихованцям  за інформацію, що стосується участі дітей у вбивчих іграх.

Також, вони просять батьків щоденно цікавитися з ким спілкуються, знайомляться, дружать у соціальних мережах  їх найдорожчі. Будьте особливо уважні, щоб не допустити біду у свій дім.

Коментарі
16 Березня 2017, 17:53
Дати по сраці, щоб не могла місяць сісти і в село... щоб не мала часу вгору глянути
16 Березня 2017, 22:43
Не розумні діти виконують забаганки якогось придурка.
22 Березня 2017, 06:58
Невже не можливо відслідкувати електронну адресу та просто підвісити за яйця.Самі зробимо
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39