В інтернет-спільноті пропонують фейкові картки ПриватБанку з зображенням Горохова та Берестечка

24 Березня 2017, 20:40
3730

Нещодавно, в інтернет-просторі появилась інформація про те, як можна замовити картку ПриватБанку із зображенням світлин міста Горохова та Берестечка. Її опублікували у спільноті «Горохів та Горохівчани» у Facebook.

Спільнота, начебто, займається виготовленням таких карток і пропонує жителям району свої послуги. Не безкоштовні, звичайно.

Задля перевірки правдивості інформації ми звернулись до прес-секретаря ПриватБанку, Оксани Швець. У листі-відповіді читаємо:

«Інформація в групі «Горохів та горохівчани» є фейковою (неправдивою), бо замовити унікальну картку з індивідуальним дизайном можна лише на офіційному сайті ПриватБанку за відповідним посиланням - carddesign.privatbank.ua.

Кожен українець може обрати для себе фото рідного міста, села чи приємної події. Справжні чоловіки для коханої мають можливість презентувати картку з весняними чи романтичними світлинами. Для друзів або рідних  можна підшукати індивідуальний дизайн, щоб потішити їх та приємно здивувати.

 Для цього необхідно лишень завантажити на сайті своє зображення» - коментує заступник директора Північно-Західного РУ Наталія Костюшок

Випуск однієї картки з будь-яким оригінальним дизайном коштує лише 99 грн.

На сайті є більше 120 варіантів нового дизайну для картки «Універсальна» в таких категоріях: авто, мода, музика, патріотичні, природа, подорожі, спорт, тварини, свята, агенти.

Деякі з них (спеціально для справжніх чоловіків у банку розробили нові дизайни карток на святкову тематику) можна замовити абсолютно безплатно.

Також замовити картку можна на довірену особу. Активувати такі картки з індивідуальним дизайном можна самостійно за допомогою банкомату або ж звернувшись до співробітників будь-якого відділення ПриватБанку.

Для чого це спільноті, можна лише здогадуватись. Тому, перевіряйте правдивість того, що читаєте, не ведіться на такого роду махінації.


 

Коментарі
25 Березня 2017, 23:22
КАРТКИ ВИГОТОВЛЯЄ ПРИВАТБАНК! АДМІНІСТРАТОР СПІЛЬНОТИ Є АГЕНТОМ ПРИВАТБАНКУ! І ТІЛЬКИ НАДАЄ ФОТО СПІЛЬНОТИ ЛЮДЯМ ЯКІ ЗАХОТІЛИ КАРТКУ ВІД ПРИВАТБАНКУ! ПЛАТИТЬ ЗАМОВНИК НЕ СПІЛЬНОТІ А ПРИВАТБАНКУ! ДАУНИ ВИ НЕДОРОБЛЕНІ ВИ НАПЕВНО НЕ ЧУЛИ ПРО АГЕНСЬКУ ПРОГРАМУ ПРИВАТБАНКУ! ЯКЕ ШАХРАЙСТВО????
26 Березня 2017, 11:39
ДАУНИ З РАЙОН ГОРОХІВ)))))))))))))) Може вони і дауни але не з Горохівського району це точно.
26 Березня 2017, 16:27
МИ ВЖЕ ЗВЕРНУЛИСЯ В ГОЛОВНИЙ ОФІС ПРИВАТБАНКУ ЗА НАКЛЕП НА НАШУ СПІЛЬНОТУ! ЯКЩО МАТЕРІАЛ НЕ БУДЕ ВИДАЛЕНО З САЙТУ "РАЙОН ГОРОХІВ" МИ ЗВЕРНЕМОСЬ У ВІДДІЛ КІБЕРПОЛІЦІЇ!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром