Армійцям що тікають зі служби грозить 8 років тюрми

31 Березня 2017, 22:45
2707

Районний військовий комісар Горохівського райвійськкомату Михайло Кос розповів про проходження горохівчанами військової служби в лавах Збройних Сил України

Це сталось на робочій зустрічі з головою Горохівської райдержадміністарції Любов'ю Матвєєвою, у п'ятницю 31 березня. 

Комісар поінформував, що військовослужбовці Збройних Сил України з нашого району залишаються вірними військовій Присязі та конституційному обов’язку по захисту незалежності, територіальної цілісності і недоторканості нашої держави. 

Та в умовах сучасної ситуації на сході України, у військах продовжують ставатись випадки, коли окремі військовослужбовці стають на шлях ухилення від військової служби шляхом самовільного залишення військової частини та навіть дезертирства. 

Вони ігнорують законодавчі вимоги щодо виконання обов’язків військової служби, проявляють малодушність та прикриваються впливом можливої небезпеки, моральною, фізичною втомою чи сімейно-побутовими проблемами. 

Термін «Самовільне залишення частини» застосовується при відсутності військовослужбовця без поважних причин понад три доби. Покарання за такий злочин залежить від часу відсутності і карається від ста неоподаткованих мінімумів до позбавлення волі терміном до 8 років

Основними причинами ухилянь від військової служби є незадовільний рівень правової свідомості та патріотизму деяких військовослужбовців, їх особиста недисциплінованість та безвідповідальність, в окремих випадках прорахунки їх командирів.

Коментарі
02 Квітня 2017, 15:02
Зрада на рівні президента, Міністрів, депутатів, професійних військових, спецпідрозділів , керівництва від села і до Києва..... а вчепляться до простого хлопця !!! БАНДИТІВ І БАРИГ ПРИ ВЛАДІ НЕМАЄ ЧОГО і за ЩО ПРОСТИМ ХЛОПЦЯМ ЗАХИЩАТИ !!! ВЛАДА З РОДИЧАМИ СВОЇМИ НЕХАЙ СВОЇ СТАТКИ І МІЛЬЙОНИ ЗАХИЩАЄ !!! ВІДЧЕПІТЬСЯ ВІД ПРОСТИХ ХЛОПЦІ І НЕ КИДАЙТЕ ЇХ У ТЕ ПЕКЛО ДЕ НЕМАЄ НІ ЗБРОЇ НОРМАЛЬНОЇ НІ ЇЖІ НІ ОДЯГУ !!!
02 Квітня 2017, 15:07
ми живемо в "країні абсурду, здеформованій політиками-мародерами".
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024