Бранівська сільрада: прокуратура судитиметься з місцевим підприємцем за сільські клуби

04 Квітня 2017, 18:58
2503

Прокуратура в суді вимагатиме повернення територіальній громаді незаконно наданого в оренду майна вартістю понад 230 тисяч гривень. 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду Волинської області з позовом в інтересах Бранівської сільської ради Горохівського району. Вимагають повернути у власність громади частини приміщень клубів у селах Довгів та Борисковичі, які незаконно орендував місцевий підприємець.

Прокурори з'ясували, що сільська рада уклала два договори оренди цього майна.

Перший належить до комунальної власності територіальної громади. Другий з підприємцем, який мав намір використовувати частини приміщень клубів у селах для розміщення магазинів.

При цьому надання комунального майна відбулося всупереч вимогам законодавства. Тобто, без проведення оцінки майна та належним чином посвідчених та зареєстрованих договорів оренди. Цим і заподіяно шкоду інтересам територіальної громади.

Реагуючи на порушення закону, прокуратура звернулася до суду й вимагатиме повернення територіальній громаді незаконно наданих в оренду приміщень, оціночна вартість яких складає понад 230 тисяч гривень.

 

 
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром