Скликали позачергову 14 сесію Горохівської райради

04 Квітня 2017, 22:16
1495

Горохівська районна рада проведе позачергову квітневу сесію. Про це повідомляє у своєму розпорядженні голова райради Тарас Щерблюк.

Чотирнадцята сесія сьомого скликання вібудеться 6 квітня, о 10 ранку в залі засідань районної ради. 

На розгляд вносяться такі питання:

1. Про звернення депутатів Горохівської районної ради Волинської області до Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, Прем’єр – міністра України Володимира Гройсмана про скасування рішення НКРЕКП з встановлення щомісячної абонентської плати за підключення до системи газопостачання.

2. Про звернення депутатів Горохівської районної ради Волинської області до голів депутатських фракцій і груп Верховної Ради України та Прем’єр – міністра України щодо зупинення знищення малого та середнього бізнесу та інші питання.

Також, на сесію запрошуються депутати обласної ради від району, голова райдержадміністрації, керівники управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники окремих підприємств, установ, організацій району, представники політичних партій і громадських організацій, представники засобів масової інформації.

 

 

Коментарі
05 Квітня 2017, 11:17
Знову пан Щерблюк буде жалітись як їх щемлять бідних-прибідних. Вже совість ті наші "бізнесмени" хоть трохи мали. Податків платять менше прибиральниці у школі. А плачу... Але як продивишся на декларації синів народу - бідота. Ще б не пижились так авто і хатками - може хто б і повірив часом. "Щастя" вам "бізнєсьмєни"
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром