Євгенія з Бужан показала «бандерівське весілля» на всю Україну

06 Квітня 2017, 07:30
13746

Тендітна та мініатюрна Євгенія Квасовець із Горохівського району взяла участь у відомому телешоу.

Тридцятирічна жінка разом із мамою проживає у селі Бужани. Вона є професійною акторкою цирку та люблячою дочкою. Женя – позитивна, відверта людина, яка не любить сидіти на одному місці. Ризикувати й викликати хороші емоції у людей – ось що її до смаку. Через велику кількість гастролей у рідне село артистка приїздить не часто. Та, попри це, кавалер Євгенії – не з далеких країв. Ним став 22-річний Дмитро із сусіднього села Пілгани. 

Коли прийшов час брати шлюб, подумали: чому б не показати усій країні, крім весілля, ще й улюблене заняття? Саме так народилася думка про участь у телепроекті «4 весілля». Гуляли 20 листопада 2016 року у селі Миколаїв на Львівщині.


 

ВІД ШВЕЙНОЇ МАШИНИ ДО АРЕНИ ЦИРКУ

Змалку Євгенії подобалося шити одяг для ляльок. Згодом це переросло в улюблене заняття. Тож коли настав час визначатись із майбутньою професією, дівчина, не вагаючись, обрала спеціальність швачки у професійному училищі міста Берестечка. Деякий час працювала за фахом у Львові. Саме у цьому місті її життя різко помінялося.

– Дев’ять років тому я зі своєю хорошою знайомою пішли на циркову виставу. Під час концерту у мене виникла думка поговорити з директором цього колективу. На диво, перемовини закінчилися позитивно. Через деякий час до мене зателефонували і сказали: «Пакуй валізи». Дуже зраділа, що мене взяли на роботу адміністратором. Спочатку я домовлялася про концерти з керівниками різних установ, а потім і сама вийшла на сцену.

Спочатку майбутня артистка цирку працювала з різними тваринами. Перший її виступ був з поважними голубами, павичами, далі підтягнулись і собачки. За словами жінки, робочі песики у неї є і вдома, правда, уже не в повному складі.

– Завжди виступала із двома собачками. Зараз залишився тільки один. На жаль, його не стало через моїх конкурентів: під час гастролей тваринку отруїли. Цей песик постійно був головним у моїх номерах, був моїм улюбленцем. Чудово розумію, що кожен хоче бути в лідерах, але як це жорстоко вбивати невинних тварин задля своєї вигоди. Це ще й сталося напередодні весілля. Цю втрату я переживала важко, – зізнається Євгенія.

Нашій героїні щастило виступати не тільки в Україні, а й за кордоном. У списку відвіданих країн – Латвія, Білорусь, Росія, Литва, Молдова. Дресирувальниця невеликого зросту легко потрапляла у число найкращих.

Євгенію образило те, що у сюжеті «4 весіль» про її захоплення не обмовилися.

– Сюжет мав бути про мене як актрису цирку: обіцяли показати, як я граюсь із собачкою. Щоб це відзняти, ми спеціально їздили за 200 кілометрів у цирк «Шапіто». Коли 23 лютого подивилась ефір, була вражена: номеру із собачкою не було. Та це ще півбіди. Про те, що я – артистка цирку, не сказали ні слова! – каже Євгенія.

СІЛЬСЬКІ ВЕСІЛЛЯ БУДУТЬ У МОДІ ЗАВЖДИ

Саме це хотіла довести наречена на проекті. Своє весілля вона називає «бандерівським».

– У селі зазвичай значно менше «понтів», прості люди. Для свята ми спеціально закололи велику свиню та й випити на весіллі було що – розповідає дівчина.

Сім'я Квасовців поважає українські традиції. Саме на них і був побудований сценарій свята. Читання «корони», вінчання, обтанцьовування, багато конкурсів, викуп нареченої, крадіжка кілець – усе це робило весілля своєрідним і справді «бандерівським». 

2

– Найбільш трепетним було читання «корони» вдома. Це дуже хвилює: і плач і сміх, – мовить молода дружина. – А коли був викуп нареченої, то замість мене вивели мого племінника. Традиції відрізняють весілля від простої гулянки.

НАЙБІЛЬШЕ ЗАПАМ'ЯТАВСЯ ФІНАЛ У МЕЖИГІР'Ї

Зі слів учасниці, проект здається таким живим і непідробним лише з екранів телевізора. Насправді ж багато чого є вигаданим.

Очікування від проекту не виправдались, і це засмутило Євгенію. Насамперед розчарувало те, що про її діяльність змовчали, а обіцяли показати. Не можна забути і про погрози однієї з учасниць у бік Жені. А те, що жінки-учасниці говорили про меню та сервіс на її весіллі, неабияк вразило учасницю з Горохівського району.

1

Не завжди після такого «проекту на виживання» можна залишитися друзями, та у Жені й ще однієї учасниці Ірини це вдалося.

– Після проекту спілкувалась із дівчиною, у якої було «конопляне» весілля. У нас немає претензій одна до одної, бо ми розуміємо, що це шоу, – мовить горохівчанка.

Завжди цікавить те, чим керуються учасниці, коли виставляють бали конкуренткам. Що ж відіграло головну роль для Євгенії?

– Я чомусь думала, що виставлятиму бали залежно від того, чи сподобається мені характер учасниці. Але коли побувала на «конопляному» весіллі, дуже здивувалася: воно було таке гарне й ексклюзивне, що ще тиждень тримали емоції. А ось на весіллі у порту мене хотіли кинути в басейн, тому я оцінювала саме свято, а не учасниць.

Сам процес був виснажливим, додає дівчина.

– Зйомки втомлюють, адже цілу ніч гуляють весілля, потім ще знімають коментарі до ранку. Переодягатися та робити макіяж доводилося по декілька разів, – каже Євгенія. – А фінал був неймовірним: проходив у Межигір'ї. Виявляється, у туалет там можна їздити маленькою машиною, – ділиться враженнями Євгенія.
 

ВІДНАЙШЛА СПРАВЖНЄ КОХАННЯ, ОДРУЖИВШИСЬ З ІНШИМ

Так сталося, що створити міцну сім'ю у Дмитра і Жені не вийшло. Та жінка не засмучується. Усе тому, що вона помирилась із своїм колишнім хлопцем і відчуває себе повністю щасливою.
Із Дмитром вони прожили разом близько місяця. За цей час Женя зрозуміла, що втратила своє справжнє кохання – Івана.

– Я зателефонувала перша, бо у нього лишився деякий мій реквізит для виступів. Але він сказав, що викинув їх, потім активно шукав нові, телефонував часто і так почали спілкуватися, – розповідає Євгенія. – Іван був наполегливим і запросив до себе в гості. Я вирішила їхати. Спочатку це були дружні стосунки. А на день народження він зробив мені сюрприз: привіз три величезні троянди у мій зріст, перстень, став на коліно і зробив пропозицію. Я ще не дала згоди, але відповідь буде позитивна.

Тепер друга половинка Жені знаходиться неблизько: 39-річний Іван проживає в Таврійську, що на Херсонщині. Познайомилися вони через соціальні мережі, зустрічались довгих чотири роки та через непорозуміння змушені були пережити такі ж самі чотири роки в самотності.

До слова, Іван – теж артист цирку. Молодим людям не раз доводилося працювати в одному колективі, тому можна сказати, що з’явилася справжня творча сім’я.

Героїня зазначає, що колишній хлопець аж ніяк не став причиною розриву з Дмитром. Розлучення мало інші причини.

Тепер у житті Євгенії все спокійно та радісно. Найбільше в коханому вона цінує турботу та розуміння. А низький зріст обох людей, однакові захоплення та спільні смаки тільки зміцнюють почуття.

Марія ВАВРИНЮК
 

 

 

 

Коментарі
06 Квітня 2017, 13:28
Марія, дуже гарна стаття!!! Дякую, за ранковий позитив!!!
06 Квітня 2017, 16:52
Дякую, приємно читати такі коментарі! а позитиву ще буде))
07 Квітня 2017, 01:04
Тільки один позитив. Дуже гарно.
07 Квітня 2017, 19:36
Жаль що глядачі '' 4 весілля'' сприймають шоу надто всерйоз як за реальне життя..... Недавно пропонували взяти участь в передачі '' половинки''... Но я відмовилась. Стаття дуже гарненька. Всіх зі св'ятечком. Ваша Євгенія.)))
10 Квітня 2017, 01:08
Зробіть ще один цирк на всю Україну з Іваном............
25 Квітня 2017, 16:00
Це не так легко.На створення колективу йдуть чималі затрати фінансові.Ми не "потягнемо"). Ми б з радістю.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром