На Горохівщині вимагають відмінити олігархічну абонплату за газ

07 Квітня 2017, 11:13
1609

Горохівська та Ковельська райради, а також Горохівська міська рада проголосували за звернення, в якому вимагають відмінити олігархічну абонплату за газ, введену НКРЕКП.

Голосування відбулось на сесіях рад у четвер, 6 квітня. Повідомляє прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

У Горохівському районі брали участь у голосуванні і провладні фракції, такі як: «Аграрна партія», «Радикальна партія», «УКРОП», за винятком окремих членів.

У зверненні до Президента України, Верховної Ради, Кабміну, голови НКРЕКП місцеві ради Волині засуджують запровадження абонентської плати за газ та вважають її проявом прямого впливу олігархів на тарифну політику.

Депутати зазначають, що ввівши абонплату влада прирікає українців на нову хвилю зубожіння та прагне вирішити проблеми великого капіталу за рахунок населення. Наголошується, що тарифна політика Гройсмана є продовженням політики Яценюка.

У зв'язку з цим місцеві ради просять відмінити абонентську плату за газ як необгрунтовану та таку, що порушує права громадян.

Нагадаємо, що в четвер аналогічне звернення прийняла Луцька міська рада.

Коментарі
07 Квітня 2017, 14:33
ЇЇ відмінили ще у вівторок
07 Квітня 2017, 14:52
Читай уважно. ЇЇ не відмінили а призупинили до 1 вересня.
07 Квітня 2017, 17:46
З яких пір «Аграрна партія», «Радикальна партія», «УКРОП» стали провладними партіями ??? тим більше УКРОП на сесії районної ради вносив зміни і поправки в проект які успішно були підтримані і проголосовані депутатами, до речі звернення подані від Радикальної партії було взято за основу. Чому ви про це не пишете ???
08 Квітня 2017, 09:49
Хто це все буде слухати. скажуть платити і люди будуть платити. Кому ми потрібні на цій території, а не в країні, бо її як такої немає.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024