Мирне: у свої 100 років Палагея Вілюра пам'ятає все

07 Квітня 2017, 15:22
1848

У четвер, 6 квітня виповнилося 100 років жительці села Мирне Пелагеї Андріївнї Вілюрі

Сто років – дата поважна, від якої віє життєвою мудрістю і глибиною. А тієї мудрості у жительки села Мирне вистачить на усіх, бо уже 100 років іде стежиною долі. Про це йдеться на офіційному сайті Гороховської РДА.

Все життя важко працювала. Зараз бабуся проживає разом з сином та невісткою. Ще донедавна сама поралася по господарству.  Рідні розповідають, що бабуся – справжня трудівниця, адже вміла робити все, а особливо любила шити.

Спілкуючись із ювіляркою, помічаємо, що у неї дуже хороша пам’ять, бабуся пам’ятає всі події протягом прожитих років.

Розповідала чимало бувальщин із свого життя, з яких можна написати томи книг про те, як прорісши із зернини хліборобського роду, не відриваючись від землі до висот інститутів, стати взірцем чеснот та інтелігенції.

Поважний вік скупиться вже хіба що на силу, але іменинниця цікавиться ще новинами, заголовками в пресі.

З подарунками та квітами довгожительку привітали голова районної організації ветеранів України Михайло Харків, директор територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації Віталій Грищук, Мирненський сільський голова Зоя Клебанська.

Ювілярка раділа щирим словам та увазі, і Пелагея Андріївна того варта, адже дожити сьогодні до такої поважної дати, віддаючи усі ці роки селянській праці, не всім дається Богом.

А жінка такий дар від Господа отримала. То ж хай і надалі буде під його опікою.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024