Проекти з Горохівщини стали переможцями конкурсу інвестиційних програм

10 Квітня 2017, 19:56
2271

Відбулося засідання комісії з відбору інвестиційних програм і проектів. Реалізація яких здійснюватиметься з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку обласного бюджету (обласного фонду регіонального розвитку). Зустріч пройшла у п'ятницю, 7 квітня 

Визначили переможців конкурсу в межах фінансових ресурсів, передбачених на ці цілі в обласному бюджеті – 10 млн грн. 

За результатами експертної оцінки сформували перелік проектів, рекомендованих до співфінансування. Дороговартісні проекти пропонується профінансувати частково, а пізніше за наявності ресурсів обласного бюджету – дофінансувати. До переліку переможців увійшли 26 проектів. Серед них з 4 Горохівського району. 

1. Проект Угринівської сільської ради «Школа як шлях до гармонійного розвитку дитини», що полягає у ремонті санвузлів. Загальна вартість 990 тисяч гривень. 

2. Проект Михлинської сільради «Альтернативна електроенергія як крок до соціально-економічного розвитку громади», вартістю 371 тисяча гривень.

3. Проект Шклинської сільської ради «Вуличне освітлення в селі Шклинь Другий», що складає 192 тисячі гривень. 

4. Проект Берестечківської міської ради «Центр національної пам’яті, історії та культури у Берестечку», що полягає в реконструкції кінотеатру, вартістю 3 300 600 гривень. 

Решта проектів можуть бути профінансовані впродовж року за результатами оцінки комісією, при наявності додаткового фінансового ресурсу обласного бюджету.

Коментарі
11 Квітня 2017, 11:18
СОЧНІ БАТЕРЕЇ це щось нове. Дайте ссилку в інтернеті.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024