Дорогу Лемешів – Підбереззя допомогли відремонтувати місцеві фермери

12 Квітня 2017, 19:21
Фото ілюстративне 3496
Фото ілюстративне

Відбулось чергове засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування.

Говорили, зокрема про дороги та їх утримання. Також, розглянули питання, що стосується побутових відходів у Горохові.

«Думаю, що із впорядкуванням територій, їх благоустроєм перед Великодніми святами проблем не буде. Тож про це не будемо вести мову. В центрі уваги – ремонт доріг у районі, більшість яких у непридатному стані. Тим більше, поки що невідомо коли та чи взагалі буде співфінансування з обласного бюджету» – зазначив Тарас Щерблюк.

В районі знайдено вихід із цієї складної ситуації. При співфінансуванні з районного та бюджету Лемешівської сільської ради, при допомозі місцевих фермерів відремонтували дорогу з Лемешева до Підбереззя

Голова вважає, що так, як у Лемешеві, можна ремонтувати дороги на територіях інших сільських рад. 

«Є домовленість із начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, вихідцем із нашого району Олександром Кватирком про те, що управління надасть необхідну техніку для ремонту зруйнованих лісовозами доріг на територіях Смолявської, Колодеженської і Скриголівської сільських рад» – інформує голова райради. 

Очільник району поділився з сільськими, селищними і міськими головами своїм задумом щодо утворення в Горохові комунального підприємства з догляду та утримання місцевих доріг. І після утворення об’єднаних громад таке підприємство буде потрібним, переконаний Тарас Щерблюк. 

На кінець, голова районної ради зазначив, що на часі – будівництво полігону побутових відходів, бо скоро Горохів потоне в сміття, як Львів. І це треба починати робити негайно, власними силами та спільними коштами, не виглядаючи звідкілясь фінансову допомогу.

Коментарі
19 Квітня 2017, 18:52
І це називають ремонтом ?
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024