Юні горохівчани відвідали ливарне підприємство

13 Квітня 2017, 08:58
2995

З метою розкриття багатогранного світу робітничих професій Горохівський районний центр зайнятості провів професіографічну екскурсію.

Галаслива юрба десятикласників Горохівської школи-гімназії разом із класним керівником Галиною Зінчук та профінформатором центру зайнятості Тетяною Скворцовою вирушили знайомитись з виробництвом на ТОВ «Завод «Горсталь»

Щоб потрапити усім присутнім безпосередньо в виробничі цехи, інженер з охорони праці Тетяна Цейко провела інструктаж з правил поведінки на виробництві.

Виконавчий директор заводу Валерій Коренга відкрив завісу ливарного мистецтва для старшокласників. Ознайомив з роботою дільниці машинної формовки, фарбувального та монтажного цехів. Наголосив на важливості підбору кадрів робітничих професій електрогазозварників, токарів та формувальників. Цікавим та допитливим юнакам продемонстрував роботу токарного та фрезерувального верстатів.

Особливе захоплення у школярів викликав процес лиття церковних дзвонів та процес їх шліфування.

На завершення екскурсії виконавчий директор заводу висловив сподівання, що уже в найближчому майбутньому зустріне професіоналів ливарної справи з числа присутніх старшокласників.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024