Горохівщина: на два офіси ПриватБанку наклали арешт

19 Квітня 2017, 18:44
2703

На частину офісів ПриватБанку наклали арешт. Зокрема, на 14 приміщень відділень банку на Волині, серед яких два - у Горохівскому районі.

Так, Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання слідчих Генпрокуратури України, які розслідують кримінальну справу про розтрату в особливо великому розмірі, і наклав арешт на всі 415 об'єктів нерухомості компанії «ПриватОфіс». Про це йдеться в постанові суду, яке занесене в реєстр судових рішень. Повідомляють Волинські Новини.

Як прокоментували у прес-службі ПриватБанку, таке рішення суду спрямоване на те, щоб згадані площі, які наразі орендуються банком, не були виведені з-під застави позичальниками. Згідно з повідомленням, «ТОВ «ПриватОфіс» є компанією-поручителем за кредитами ПриватБанку, що несе відповідальність за повернення кредитів усім своїм майном.

Таким чином, у цій ситуації судове рішення про арешт власності однієї з компаній, що є позичальником ПриватБанку, а саме компанії, що є власником приміщень, було ініційовано та спрямоване саме на те, щоб згадану площу, яка наразі орендується банком на законних умовах та за фактом договору поруки по кредитах фактично належить банку, не було позичальником виведено з-під застави.

Отож, 5 квітня 2017 року слідчий суддя Печерського районного суду Києва ухвалив накласти арешт на нерухоме майно, яке знаходиться у вланості ТОВ «ПриватОфіс» ЄДРПОУ.

На Горохівщині це наступні об’єкти, серед яких, приміщення відділень ПриватБанку:

–– Приміщення відділення банку у місті Горохів, на вулиці Шевченка, 41, загальна площа якого 305 кв.м.

–– Приміщення відділення банку у смт Мар'янівка, на вулиці Незалежності, 17,загальною площею 24.5 кв.м.
 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024