Горохівчани встановили «хатинку» для лебедів

25 Квітня 2017, 16:21
2714

На міському ставу  небайдужі жителі встановили «хатинку» для лебедів.

Таку ідею озвучив міський голова Віктор Годик

Міська рада дякує усім, хто взяв участь в акції та надіється на подальшу підтримку у таких починаннях.

Нагадаємо, нещодавно, до Горохова прилетіли лебеді. Люди охоче відвідують гостей міста: фотографують їх, знімають відео, годують.

Читайте також:  Чим займаються горохівські лебеді (відео)

У Новоставі оселились лебеді

У Берестечку зимують лебеді






 

Коментарі
26 Квітня 2017, 01:53
Мер б краще на тому болоті автостоянку в базарні дні зробив, було б безпечніше і зручніше проїхати для всіх.
26 Квітня 2017, 02:29
І до чого це була б там та автостоянка?)))
26 Квітня 2017, 03:11
Як на мене, то це дуже мило з сторони Годика
26 Квітня 2017, 09:38
Станьте шановна людино і подивіться що в суботу водіям нерви з проїздом здають конкретно це проблема багатьох років в горохові
26 Квітня 2017, 12:04
Я Вас прекрасно розумію,але ж не в цьому місці!!! Це має бути,ніби ж,зона відпочинку! А для автостоянки є ж місце біля &quot;Еталону&quot;,то чого б там не зробити? Колись же там була! <br/>А як на мене,то серед міста (на березі),автостоянка була б не доречною! <br/>Віктор Годик-дуже хороша людина і робить все для благоустрою нашого з Вами міста!
26 Квітня 2017, 19:17
Теперішній став в Горохові - відновлення колишнього ставка, який був окрасою міста і який пам'ятають старші люди. Те, що мер взявся за його відновлення, то сміливе його рішення, бо то немалі кошти і складна у виконанні робота. Я дивуюсь, чому Ви-міщани, ще Вашого мера критикуєте: то не так, се не так. Людина багато для міста робить. Визнайте і оцініть це.
26 Квітня 2017, 21:12
от не з Горохова то не з ві зди. Горохівчани без тебе розберуться хороший мер чи не хороший. І з такторами недокупленими і з памятниками Шевченку переплаченими і з всім іншим. Так що не треба нас вчити. Їзджай ка назад звідки ти там прїжджа і з своїм мером розбирайся))).
27 Квітня 2017, 00:07
Граматика на рівні. От саме таким &quot;грамотєям&quot; вічно ніхто не вгодить щоб не робили. Саме більше у міщанах вбиває те, що всі не такі, а зробити щось для міста - то гордість не дозволяє. А як парк чистить міськрада за підтримки &quot;штунд&quot; більшість яких прийшла з Скобелки це нормально. І як на мене дивнощо якраз &quot;штунди&quot; перед Пасхою чистили прохід до Москальської церкви (там де знаходять втіху більшість міщан). Але ж МІЩАНИ - вища каста. Непотріб....... Алещо хотіти - церква москалів, батюшка- невідомо звідки. Винен гослеп сША
29 Квітня 2017, 16:35
а вони на тому болоті є????????????????<br/>ну-------------------ЛЕБЕДІ
06 Травня 2017, 03:30
Ще ніколи такого не було, щоб добрі, розумні, талановиті, небайдужі та креативні люди всім &quot;догодили&quot;. Чому ми не можемо визнати, що наш Вітя Годик, направду, хороший мер, дбайливий господар, багато робить для окультурення нашого містечка. Заздрощі?.. Бажання самому &quot; сісти в крісло&quot; чи когось потрібного на це місце &quot;протягнути&quot;??? Це суто міщанська риса - в усьому бачити негатив!!! <br/>Не знала, що в нас є (цитую) &quot;Москальська церква&quot;. Але зі слів &quot;там знаходять втіху більшість міщан&quot;(тобто до церкви ходить багато людей), зрозуміла, що це Українська Православна Церква, де служить молодий перспективний священик Андрій Гаврилюк, відданий служінню Богу та людям. Поважаю священиків обох Горохівських церков Київського Патріархату, але бути на службах і чути проповіді Андрія Гаврилюка - справжня благодать... Прийдіть до цієї церкви один раз і вам захочеться відвідувати її ще і ще... <br/>Не будьмо злими і заздрісними і все у нас буде добре!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024