Горохів: спортмайданчик у міському парку відповідатиме світовим стандартам

02 Травня 2017, 12:01
2233 Джерело: фото Лесі Влашинець

Реконструкція спортмайданчика у міському парку Горохова продовжується.

У місті вже є знатний боксерський ринг, де тренуються і здобувають світове визнання вихованці тренера Горохівської ДЮСШ імені Олександра Баламута Набіжана Артикова

Невдовзі місто гордитиметься сучасною ареною для поєдинків між командами футболістів, волейболістів і неодмінно гандболістів, які найпершими і надовго подарували Горохову лаври міжнародного тріумфу. Пише газета «Горохівський вісник».

«Щоб усі горохівчани мали змогу гартувати у здоровому тілі здоровий дух, щоб відродити гарну традицію і запрошувати на змагання спортсменів з усієї України та зарубіжжя, районна рада взялася відремонтувати спортивний майданчик, –  прокоментував ремонтні роботи у міському парку заступник голови районної ради Віталій Клемба.

Також, він розповів, що площадка буде універсальною для всіх видів спорту, для цього вона матиме найсучасніше поліуретанове покриття, освічуватиметься LED-лампами та буде облаштована комфортними кріслами для вболівальників.

Грандіозна реконструкція фінансуватиметься з районного бюджету кількома етапами. На одній із сесій депутати вже виділили 400 тисяч на ремонтні роботи, які розпочав підприємець Карапет Асатурян.

Така ж сума обговорена на наступний етап. Зі слів Віталія Клемби, депутати районної ради звернулися до обласних колег, з проханням допомогти  фінансово зробити хорошу справу.

Тому, райрада вже заручилась підтримкою  в сумі 400 тисяч гривень.

Депутатський запит із цього приводу  зробив і озвучив на сесії обласної ради депутат обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Кучер.

Коментарі
11 Травня 2017, 02:27
280 тис. на витрати, а 120 тис вам і нам
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024