Юлія Тимошенко: «Батьківщина» розпочинає масштабний збір підписів проти продажу сільськогосподарської землі в Україні

16 Травня 2017, 08:52
1516

Партія «Батьківщина» разом з Всеукраїнською асоціацією фермерів вже розпочала процедуру підготовки до Всеукраїнського референдуму щодо заборони продажу сільськогосподарської землі.

За словами Юлії Тимошенко, такий збір підписів стане справжнім всенародним референдумом, оскільки заплановано зібрати не 3 мільйони, а 10 –15 мільйонів особистих підписів громадян, щоб показати президенту, уряду, їхній продажній більшості в парламенті, що люди не хочуть продажу землі.

«Ми передали всі документи до Центральної виборчої комісії, яка мала би оголосити рішення про початок опитування. Але, на жаль, 26 квітня Окружний адміністративний суд Києва, а саме один продажний суддя Арсірій, який повністю виконує вказівки президента, ухвалив рішення заборонити українцям висловитися щодо продажу землі», – розповіла Юлія Тимошенко.

Політик звернула увагу, що влада намагається узаконити продаж сільськогосподарської землі, «протягнувши» у парламенті відповідний законопроект.

«Якщо ми допустимо ухвалення закону про продаж сільськогосподарської землі, вважайте – ми забрали в України найбільший, найвагоміший ресурс нашого відродження та становлення», – зазначила вона.

Юлія Тимошенко запевнила, що «Батьківщина» у Верховній Раді не допустить ухвалення такого закону. Вона закликає громадян України не вірити «промиванню мізків» – інформаційній компанії, яку зараз розпочала влада за продаж сільськогосподарської землі.

«Так само, як наші патріоти захищають українську землю на фронті, так само нам потрібно захистити нашу землю своїми підписами проти продажу сільськогосподарської землі, яка займає 72% території України», – закликала вона.

Лідер «Батьківщини» звернулась до всіх обласних, районних, міських рад із проханням ухвалити звернення до президента, уряду та Верховної Ради з вимогою не розпродавати сільськогосподарську землю, доки в Україні не буде створено 2,5 мільйона фермерських господарств і поки країна не почне правильно обробляти свою землю, переробляти сільгосппродукцію, продавати готову продукцію, а не сировину.

До слова, на Волині з ініціативи депутатів фракцій «Батьківщина» звернення щодо мораторію на продаж сільськогосподарських земель ухвалили  12 міських та районних рад. 

Коментарі
16 Травня 2017, 17:47
Ідеологія... штучне навязування брехливих ідей. Досягти успіхів шляхом &quot;навязування&quot;, заборони мислення та особистих висновків з того, чи іншого питання, ніколи не приводили до позитивного кінцевого результату. Так, прикладів сили ідеології багато, але підсумок один: дотримання принципів демократії (справжньої) дає підстави на подальше життя населення планети Земля.. Все, що досягнуте шляхом примусу, гноблення - війна і смерть.<br/>Немає партій... є купа шарлатанів, які заробляють в тих партіях бабло, і ще в те лайно простий народ втягують !
17 Травня 2017, 01:52
Це чергові зайобчики (є такі пташки у неї)
17 Травня 2017, 15:58
Я за продаж землі і покажіть мені тих хто проти (партійні не рахуються) Не треба висловлюватись за всіх.
17 Травня 2017, 16:32
Заполітизований район...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39