Ремонт бібліотеки, купівля комп'ютерів та інтернет: чого очікувати скобелчанам

19 Травня 2017, 09:08
2659

Голова районної ради Тарас Щерблюк провів виїзний прийом громадян в Скобелківській сільській раді. Візит здійснив у середу, 17 травня.

Там побував у відремонтованому приміщенні будинку культури села Скобелка. 

Інформує сайт Горохівської райради.


Очільник району наголосив, що районна рада сприятиме у виділенні коштів з бюджету на умовах співфінансування із сільською радою на ремонт приміщення бібліотеки, придбання комп’ютерної техніки і проведення інтернет-зв’язку.

Також, в цьому році планують капітальний ремонт внутрішніх приміщень ДНЗ «Пролісок» в селі Скобелка. Його фінансування проведуть за рахунок коштів субвенції Державного бюджету.

Загальна сума фінансування становить 864 тисячі гривень (550 тисяч гривень -  субвенція з Державного бюджету, 314 тисяч гривень – кошти районного і сільського бюджетів).

Тарас Васильович разом із Скобелківським сільським головою Михайлом Цуцманом відвідав загальноосвітню школу села Скобелка, зустрівся з педагогічним колективом.

Пізніше очільник районної ради зустрічався з керівником ФГ «Козаченко» Володимиром Козаченком, яке займається садівництвом фруктових дерев на території Скобелківської сільської ради. Вони обговорили перспективи вирощування та збуту плодово-ягідної продукції у майбутньому.

На  кінець Тарас Щерблюк наголосив, що районна рада триматиме на контролі підняті питання під час виїзного прийому громадян.


1

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024