Берестечківський лісник, який «засік» фури з львівським сміттям отримав 10 тисяч винагороди

21 Травня 2017, 20:14
3018

Лісівників нагородили за  інформацію про порушників, які здійснювали викиди львівського сміття на Горохівщині.

Офіційна передача відбулася у четвер, 18 травня.

Нагадаємо, раніше ІА «0332.ua» оголосило «полювання» на львівське сміття за винагороду.

Акцію реалізували за підтримки очільника ГО «Спілка власників зброї Волині» Ігоря Алексєєва, голови ГО «Охорона природи Волині» Святослава Волянюка та керівника інформаційного агентства «0332.ua» Олександра Волянюка.

Відтак, ініціатори офіційно передали винагороду у сумі 10 тисяч гривень виконувачу обов’язків лісничого Берестечківського лісництва Володимиру Левосюку.

Піски: лісники затримали фури з львівським сміттям

«У ніч на 10 травня я із своїм майстром об’їжджали лісництво і майже о 3-й годині ночі помітили, що поблизу лісу зупинилося чотири вантажівки. Ми викликали поліцію, а після детального огляду вантажівок виявилося, що всередині авто – сміття», - розповів присутнім лісничий.

Також, він додав, що отримані кошти будуть витрачені на техніку для Горохівського лісгоспу.

Прокуратура домоглась арешту на автомобілі, які вивантажили львівське сміття поблизу села Піски

Олександр Волянюк підкреслив: «Я думаю, що цей приклад «спіймання на гарячому» буде повчальним для усіх перевізників, які надумають займатися ганебною справою – скидати сміття із Львівської області в місцях, які не пристосовані для цього. Надалі ми порадимося із співорганізаторами акції і вигадаємо ще більш резонансний спосіб покарання злочинців».

Варто зауважити, після резонансного затримання не було зафіксовано випадків, коли вантажівки викидали на території Волинської області львівське сміття.

До слова, Водія, який вивантажив львівське сміття на Горохівщині засудили.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024