Горохів: для дітей-сиріт влаштували тепле свято

03 Червня 2017, 15:44
2359

Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії.

Це не лише свято для дітей, а й особливий день для того аби нагадати суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.

У міському сквері Горохова провели захід, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей «Дитинства веселковий світ». Інформує Горохівська райдержадміністрація.

В рамках свята присутні мали змогу переглянути концертну програму, взяти участь у цікавих майстер-класах.

Для дітей організували конкурс малюнку на асфальті, анімаційну програму з іграми. Також дітей запросили у місцевий кінотеатр на перегляд мультиплікаційного фільму.

Зворушливо привітав винуватців урочистостей, їх опікунів, піклувальників, прийомних батьків міський голова Віктор Годик, який також особисто долучився до участі у окремих майстер-класах.

Він  наголосив, що немає найбільшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей і лише дорослі повинні зробити усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю.

За участь у конкурсах діти отримали солодкі подарунки. Дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування також вручили подарунки та солодощі.

На завершення посадовці щиро закликали усіх присутніх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього Тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.




 

Коментарі
04 Червня 2017, 19:30
Що за блонда біля Годика?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39