Навчально-виробнича ферма Горохівського коледжу друга в області

08 Червня 2017, 20:33
3364

Горохівський коледж зайняв друге місце в регіональному конкурсі на кращу організацію та функціонування навчально-виробничої ферми.

На базі Рожищенського коледжу Львівського НУВМ та БТ ім. С.З. Гжицького відбувся регіональний етап огляду-конкурсу на кращу організацію та функціонування навчально-виробничої ферми.

Огляд пройшов у четвер, 8 червня. Інформує Оксана Вишневська на АГРООСВІТА FB.

У конкурсі взяли участь Золочівський коледж Львівського НАУ, Горохівський коледж Львівського НАУ, Рожищенський коледж Львівського НУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького та Мирогощанський аграрний коледж.


Навчально-виробничу ферму Горохівського коледжу ЛНАУ представляли Раїса Сасовець, завідувач технологічного відділення та Надія Загоруйко, викладач, голова циклової комісії викладачів технологічних дисциплін коледжу.

На конкурс були представлені нормативно-правові документи, які регламентують функціонування навчальної ферми коледжу, матеріали методичного забезпечення проведення занять та практики на тваринницькій фермі, відеопрезентаціїї навчальних лабораторій ферми та проведених там практичних занять, інші матеріли педагогічного досвіду.

За результатами конкурсу регіональна конкурсна комісія визначила переможцем Мирогощанський аграрний коледж,

ІІ місце розділили Горохівський коледж Львівського НАУ та Рожищенський коледж Львівського НУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького,

ІІІ місце - Золочівський коледж Львівського НАУ.

Вітаємо переможців та учасників конкурсу! Бажаємо нових звершень та перемог.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024