Про майстерність коваля з Горохівщини читайте у газеті «Сім’я і дім»

08 Червня 2017, 21:00
2382

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як коваль Віктор Теслюк із села Новостав Горохівського району зумів перетворити дитяче захоплення на справу життя. Малим чоловік дуже любив малювати, а вирісши, став виготовляти за власними ескізами ковальські вироби.

А чи знали Ви, що з Тростянецького джерела в Ківерцівському районі черпали воду козаки Богдана Хмельницького? Що мінеральну воду з Журавичівських джерел під охороною доправляли у Варшаву та Берлін? Що Горянівські джерела прирівнюють за унікальністю до відомих Оконських? Усі ці дива розташовані в Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща».

Усе життя Микола Сергійович Крук із Любомльського району плекає любов до одного з найніжніших видів мистецтва – музики. У неї він закохався ще у п’ятому класі. З того часу твердо вирішив стати музикантом. І ось уже 35 років керує шкільним духовим оркестром у селі Гуща. Про захоплення чоловіка читайте на сторінках газети.

Професія дозволяла Павлові Алексейчуку оселитися у будь-якому місті – і з-поміж запропонованих він вибрав Володимир-Волинський. Тут він торував собі дорогу від майстра швейної фабрики до начальника підприємства. Усього в житті досягав сам, тож про нього можна сказати – «чоловік, який зробив себе сам».

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024