Траса Луцьк - Львів: залишилось облаштувати автобусну зупинку у селі Шклинь

23 Червня 2017, 09:12
1667

Стан справ щодо ремонту, обслуговування та утримання доріг області вкотре обговорили під час наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Засідання відбулось у середу, 21 червня. Інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Традиційно розглянули питання реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів Луцьк, а зокрема його завершення.

Так, за словами начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака, наразі завершуються роботи з облаштування площадок на зупинках та встановлення освітлення.

Зокрема залишилось облаштувати або відремонтувати зупинки у селі Шклинь Горохівського району та селах Чаруків, Несвічі, Баїв та Гірка Полонка Луцького району.

Читайте також: Терешківці: Гройсман перевірив як поремонтували трасу Луцьк-Львів

Тому голова облдержадміністрації Володимир Гунчик дав доручення підготувати підсумкову виїзну нараду, орієнтовно на 12 липня, де прийматимуть рішення про терміни здачі дороги.

«Хочу, щоб усі були готові доповісти про підготовку автомобільної дороги Н-17 Луцьк-Львів до здачі. Тому відбудеться виїзна нарада за участі голови облдержадміністрації, під час якої оглянемо дорогу, та на кордоні з Львівською області підведемо підсумки», – наголосив Володимир Петрович.

На горохівській трасі встановили 11 павільйонів для автобусних зупинок

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024