Терешківці: у літньому таборі не провели заходи від епідемії захворювань

27 Червня 2017, 14:55
4039

Санепідемологічна інспекція виявила на Волині кілька дитячих оздоровчих закладів, в яких не забезпечили належного захисту від поширення епідемічних захворювань.

Про це заявила керівниця ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталія Янко на оперативній нараді в ОДА, 26 червня. Інформує Конкурент.

Вона наголосила, що умови перебування дітей в цю пору знаходяться під посиленою увагою лікарів.

Загалом проінспектували 183 оздоровчі заклади.

Наталія Янко назвала три дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Волині, в яких не забезпечили комплекс заходів для профілактики епідемічних захворювань.

Зокрема, це оздоровчий заклад «Веселка» від профспілкової організації працівників агропромислового комплексу. Знаходиться у селі Терешківці, Горохівського району.

Табір «Парасолька» приватного підприємця Віктора Третьякова (село Дольськ Турійський район) та «Оберіг» відділу освіти Ковельської райдержадміністрації (село Уховецьк, Ковельський район).

Коментарі
29 Червня 2017, 13:53
Дана публікація, яку ви оприлюднюєте на сайті, є недостовірною та фальсифікованою.<br/>Адміністрацією закладу проведені всі пердбачені заходи, щодо профілактики епідемічних захворювань під час літнього оздоровлення.<br/>9 червня обласною комісією табір було обстежено та підписано акт готовності закладу, що свідчить про те що заклад в повному обсязі і з усіма передбаченими протиепідемічними заходами був готовий до прийому дітей ще 9 червня.
30 Червня 2017, 15:56
Читаючи ці рядки, здається, що автор &quot;по замовленню&quot; розповсюджує ці слова. Шановний, не знаю скільки тобі заплатили за цю гівно - статтю, але отямся. Так можна і загриміти та врешті, отримати по заслугам.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39