У Галичанах відсвяткували престольний празник

14 Липня 2017, 12:33
5366

У Галичанах святкували престольний празник на Петра й Павла. 

12 липня жителі села зібрались у храмі на святковій службі. Про це написала Надія Харчук у Facebook.

Апостола зачитав народний артист Петро Панчук. А проповідь прочитав пр. Михаїл із села Лобачівка. Також, він зауважив що у Галичанах дуже гарний храм, який прикрашає село. 

Привітав із великим святом прихожан і настоятель храму пр. Димитрій.

Отець  побажав селянам любові до Бога, благополуччя і достатку, любові до ближніх та прощення.

4

5

4

4

4

4

 

Коментарі
17 Липня 2017, 22:39
Під час початку бойових дій на Донбасі була у Почаївській Лаврі. Здивувало та обурило те, що служки при вході у Лавру одягнуті у форму "рюсськіх казаков", тобто тих хто вбиває, катує наших захисників України, тих хто зарізав Рибака за наш Українсмький прапор... Де є межа людської ницості? Саме у церкві московського патріархату, яка колись обманом виманила з України митрополита та за допомогою грубих грошей, коштовностей "кананонізувалася" у Констатинополі... Маємо те, що маємо, як казав один український президент. Важко уявити іншу націю, яка питала б у влади дозволу покарати того, хто топче її гідність...Московський патріархат не є українською церквою, бо є кгбістським гніздом, де не служіння Богу і прихожанам, а пропаганда кацапської фашистської держави. Треба раз і назавжди заборонити цю "церкву" в Україні, бо вони ненавидять нас і несуть тільки розбрат.
17 Липня 2017, 22:40
Гундяевская секта, это раковая опухоль в Украине и она должна быть удалена хирургическим путем. Те уроды, которые пугают Народ Украины, что мол возникнет гражданский конфликт внутри страны, лгут. Попы, а правильнее будет сказать - шаманы москотской орды - злейшие враги Украины. На Донбассе, в Украинских храмах, которые ордынские шаманы захватили и ведут там антиукраинскую пропаганду, пряталось как оружие для колорадской нечисти, так и сами прокацапские бандиты. Эту ордынскую секту нужно запретить как враждебную нашей стране.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024