Працівники служби надзвичайних ситуацій провели рейд до горохівських аграріїв

31 Липня 2017, 11:25
1453 Джерело: фото Управління ДСНС України у Волинській обл.

Співробітники Управління ДСНС України у Волинській області, Горохівського райвідділу та представники ЗМІ провели інформаційно-роз’яснювальний рейд на території об’єктів зберігання врожаю.

Це відбулося у п'ятницю, 28 липня, – інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

Рейдова група побувала на території елеваторного господарства та на зернозбиральних складах товариства «Вілія».

Рятувальники поспілкувалися про важливість виконання вимог пожежної безпеки з персоналом підприємства, пересвідчилися в наявності та справності первинних засобів пожежогасіння, а також вручили друковані матеріали інформаційного характеру.

Крім того, співробітники ДСНС провели протипожежні інструктажі з робітниками, які працювали на полях поблизу села Ощів, а також оглянули первинні засобі пожежогасіння, якими оснащено сільськогосподарську техніку.

Рятувальники нагадали комбайнерам основні протипожежні правила, актуальні у період збирання врожаю, зокрема нагадали, про допустимі відстані здійснення ремонту, стоянки, заправки пальним машин та агрегатів у польових умовах, а також неприпустимість використання відкритого вогню та спалювання післяжнивних залишків.


1

1




 

Коментарі
01 Серпня 2017, 02:54
До 28 серпня ще 28 днів. Читайте, що пишете.
01 Серпня 2017, 20:14
вони не пишуть самі а тільки копіюють щось знайдене а того багато матеріалу попадає неперевіреного і деколи взагалі неправдивого)))
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024