Померла 57-річна викладач Горохівського коледжу Раїса Сасовець

14 Серпня 2017, 13:14
4072

У п`ятницю, 11 серпня відійшла у засвіти викладач Горохівського коледжу Львівського національного аграрного університету, – про це на своїй сторінці у Facebook директор коледжу Олег Жельчик.

«Адміністрація Горохівського коледжу Львівського національного аграрного університету, профспілковий комітет з глибоким сумом сповіщають, що на 57 році життя 11.08.2017 р. відійшла у вічність талановитий педагог, завідувач технологічного відділення Сасовець Раїса Никонорівна», – йдеться у дописі.

Сасовець Раїса Никонорівна трудову діяльність розпочала у 1980 році лаборантом у Горохівському радгоспі-технікумі. Закінчила Львівську академію ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького за спеціальністю “Зооінженер”. З 1986 року працювала викладачем зоотехнічних дисциплін, а з 2000 року – завідувачем технологічного відділення коледжу. Порядність, чесність, вимогливість до себе, студентів та викладачів, принциповість, стриманість, доброзичливість, комунікабельність, високий рівень моральних якостей та загальної культури, професійної компетентності складали основу високого авторитету Раїси Никонорівни серед студентів, батьків, колег.

Колектив інтернет-видання Район.Горохів висловлює глибоке співчуття рідним і близьким покійної в цей скорботний час.

Хай буде Царство Небесне і вічний спокій прекрасній Людині.  Вічная пам’ять!

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024