Горохівчанин убив 24-річного лучанина

14 Серпня 2017, 20:51
2555

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вбивство 43-річним рецидивістом, уродженцем села Цегів Горохівського району, 24-річного лучанина.

Увечері 11 серпня цього року на проїзній частині вулиці Карпенка-Карого у Луцьку нетверезий зловмисник під час конфлікту завдав своїй жертві удару ножем у груди. Потерпілий помер у лікарні.

Загиблий приїхав на авто на вулицю Карпенка-Карого у Луцьку, щоб зустрітися з родичем та передати документи. Опісля того, як останній поїхав, 24-річний лучанин залишився біля авто, щоб перекласти речі, повідомляє ВолиньPost.

За трохи чоловік побачив компанію, що рухалася проїжджою частиною. Зробив зауваження. Зав'язалася перепалка, дійшло до штурханини та бійки. Загиблий встиг витягнути з машини ножа, щоб захиститися, але нападники вибили його і один з них зумів поранити чоловіка.

Лучанин від ножових поранень помер в лікарні.

Чоловікові, якого затримали одразу після скоєння злочину, оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК України).

Нині правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про взяття зловмисника під варту.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024