Як на Горохівщині святкуватимуть День Незалежності

19 Серпня 2017, 14:08
2537

Незабаром Україна відзначатимуть два головних державних свята — День Державного Прапора України та День Незалежності. Аби святкування в нашому районі пройшло гідно і організовано — підготовку до цих свят розпочато заздалегідь. 14 серпня у голови райдержадміністрації Любові Матвєєвої відбулось чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 26-ої річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України.

В засіданні оргкомітету взяли участь голова районної ради Тарас Щерблюк, міський голова Віктор Годик, заступник голови районної ради Віталій Клемба.

Під час засідання обговорали організацію проведення Дня Державного Прапора та урочистих заходів до Дня незалежності в районі та в населених пунктах.

Вирішили провести урочисте підняття Державного Прапора 23 серпня. О 9.00.год. на центральній площі міста за участю керівництва району, представників громадськості, молодіжних організацій, духовенства відубдеться патріотична хода центральними вулицями міста під розгорнутим полотнищем.

23 та 24 серпня відбудуться спортивні змагання з різних видів спорту.

24 серпня, о 17.00.год. на майдані Незалежності пройде районне культурно-мистецьке свято «Ми за єдину Україну, за мир і щастя на землі».

Організатори запланували розпочати свято спільною молитвою «За Україну». Також в рамках святкування будуть нагороджені кращі представники Горохівщини у різних сферах галузі.

На засіданні були обговорені питання, що стосувалися благоустрою населених пунктів району, прилеглих територій, підприємств, установ, організацій, їх будівель. В музеях і бібліотеках району буде організовано експозиції і тематичні виставки з розвитку України за період незалежності.

Урочисті заходи, святкові концерти, народні гуляння, театралізовані дійства охоплять усі населені пункти району. Члени оргкомітету доповіли про виконання доручень з підготовки та проведення вищезазначених заходів.

Коментарі
19 Серпня 2017, 18:52
Так все таки як будуть святкувати? Програма, заходи, де? В статті ви написали тільки про те що в Горохові планують святкувати День Незалежності і знов в заголовку одне а в статті зовсім інше у вас.
19 Серпня 2017, 22:41
Раби, що святкуємо ? - війну на сході країни , розвал економіки, безробіття, низький рівень життя рабів, окупацію Криму, окупацію сходу країни ? НІЧОГО НЕ МОЖУ ЗРОЗУМІТИ !!!!
20 Серпня 2017, 00:39
да зрозуміти не можна нічого, як і святкувти не має нічого.
21 Серпня 2017, 22:16
А НЕЗАЛЕЖНОСТІ Вам мало??? Її треба не тільки що святкувати, а відстоювати кожного дня... А якщо рабам не до святкування, то хай їдуть до путіна і там скавчать і плачуть. А ми будемо святкувати і будемо за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ нашу боротися. СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024