Як у селах Горохова відзначили День Незалежності

24 Серпня 2017, 13:04
2400

Минулого тижня у Сільці та Цегові відбулися концерти, присвячені 26-й річниці Незалежності України.

Зокрема, 18 серпня концертна програма «Україно, моя Україно! Я для тебе на світі живу!» була презентована у Сільці. У сільському клубі зібралось чимало односельчан, щоб подивитись виступи учасників художньої самодіяльності.

Концерт розпочався віршем про Україну. Після цього прозвучав козацький марш «Ой у лузі червона калина». Ведучі коротко розповіли про важкий шлях країни до бажаної Незалежності. Молитвою і хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО, Небесної сотні.

1


 

Прозвучав Гімн України у виконанні всіх присутніх. Гостями свята були учасники ансамблю «Надія» Горохівського УТОСУ. У їхньому виконанні прозвучали патріотичні пісні і вірші про Україну, про маму. Всі присутні щиро аплодували їм за прекрасне виконання кожного номера. 

У Цегові урочистості до Дня Незалежності України проходили 19 серпня.

Під час концерту линули пісні у виконанні місцевих співаків. Вірш у виконанні Лучник Христини, гуморески Глинюк Вікторії та Грицюк Юлії, сценка за участю Киричук Марії та Юрчука Назара, драматичний твір у виконанні Глинюк Вікторії, Новосад Діани, Пінчука Назара і Криштальського Сергія - стали продовженням і завершальним акордом концертної програми у Цегові.






 

Коментарі
24 Серпня 2017, 16:43
не відзначили а ще продовжують відзначати. І не тільки в селах.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром